ilsba

ILSBA

NOTICIES

04 mar 2018

PALMADONA 2018

Unes 4.000 persones (el 70% dones) han participat aquest diumenge a Ciutat en la tercera cursa popular PALMADONA.

Aquesta prova no competitiva organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha batut enguany un rècord de participació amb l'ampliació de 1.000 places en relació a l'edició anterior, segons ha informat l'Ajuntament.

LLEGIR MÉS
19 gen 2018

III Jornada d'esport inclusiu

ILSBA interpretarà l'acte a la llengua de signes

LLEGIR MÉS
12 gen 2018

PREGONET SANT SEBASTIÀ 2018

Per primera vegada presentam per als més infants, un pregó a la seva mida. Amb històries antigues i d’altres noves, per conèixer i aprendre qui són aquests capgrossos que ballen tant; la rateta i el moixet, en Jai i Joan sense por, el Drac de na Coca i molts d’altres.

Us esperem a Plaça Santa Eulàlia, on farem volar la imaginació de la mà de na Catalina Valriu, de Balls i Danses de Mallorca i dels capgrossos de Palma.

Es contaran rondalles, es donaran fulletons per dibuixar, i els grans jugarem amb els petits, com si per un instant, tots tornéssim a ser infants.

LLEGIR MÉS
12 gen 2018

PREGÓ SANT SEBASTIÀ 2018

Tota festa té un inici, tota festa té algú que l’honora. Aquest any Sant Sebastià vol fer un salt qualitatiu al seu pregó anual, dotant-lo d’una forta mostra de la qualitat i l'excel·lència artística feta a casa nostra, amb dues figures clau; Catalina Solivellas com a interlocutora i Sterlin com banda sonora.

LLEGIR MÉS
05 gen 2018

Reis d'Orient a Palma

Aquest divendres el centre de Palma serà l'escenari de la tradicional Cavalcada dels Reis d'Orient 2018, inspirada en el món de la fantasia. Enguany comptarà amb 13 carrosses, 16 comparses i tres festejos reals que repartiran més de cinc tones de caramels. L'arribada dels Reis està prevista a les 18:00 h en el Moll Vell, a bord del vaixell d'època Rafael Verdera, on saludaran els nins i on estarà esperant la seva comitiva.

Itinerari de la Cavalcada de Reis

L’itinerari serà el mateix respecte a la Cavalcada de l’any passat. Així, la cavalcada discorrerà per: avinguda d’Antoni Maura, plaça de la Reina, passeig del Born, plaça Joan Carles I, carrer Unió, La Rambla, carrer del Bisbe Campins, carrer de Rubén Dario, passeig Mallorca, avinguda de Jaume III i la salutació de Ses Majestats des de la balconada del Casal Solleric, un format que es repeteix en relació a la de 2017. Aquesta salutació serà a les 20:30 h aproximadament.

LLEGIR MÉS
31 des 2017

Festa de l'Estendard 2017 - La Colcada

"La Colcada" és un romanç històric de Pere d'Alcàntara Penya Nicolau (1823 - 1906), publicat a Poesies en Mallorquí (1892), que descriu la celebració de les festes de la Conquesta de Mallorca el 31 de desembre, com tenien lloc a mitjan segle XIX.

Consta de 21 estrofes de deu versos heptasíl·labs amb rima consonant, i té una estructura dialogada entre la padrina, que conta la història, i els seus néts, que s'expressen en els dos versos finals de l'estrofa.

LLEGIR MÉS
29 des 2017

Festa de l'Estendard 2017 - Pregó

Josep Lluís Pol (Palma, 1964) és llicenciat en Ciències Químiques, professor de matemàtiques de Secundària a Marratxí, fundador de la Societat Balear de Matemàtiques, investigador dels efectes lluminosos de la Catedral i llegirà el pregó el proper 29 de desembre de la Festa de l'Estendard. S'ha inspirat en una rondalla per posar títol a la seva intervenció, "La filla del Sol i de la Lluna".

LLEGIR MÉS
01 des 2017

CURSOS DE LLENGUA DE SIGNES 2018

Cursos de Llengua de Signes nivell A1.1 30 hores

A ILSBA, més de 5000 alumnes han après a xerrar amb les mans i escoltar amb els ulls. Vine i forma part de la nostra família, podràs aprendre de la mà de professors sords i intèrprets titulats que compten amb anys d'experiència. 

Consulta la nova programació per al primer quadrimestre del 2018 a la nostra pàgina web. 

Hem incorporat noves opcions: Manacor, Inca i Sóller.

Reserva la teva plaça abans dels Reis i gaudiràs d'un 5% de descompte. PLACES LIMITADES.

SENSE SORPRESES: material, matrícula, certificat, IVA, assegurança, etc. inclosos en el preu.

Per a més informació i disponibilitat de places, escriu un WhatsApp o telefona al 659704820. També ens pots escriure a: info@ilsba.es 

LLEGIR MÉS
22 mai 2017