ilsba

ILSBA

Reis d'Orient  a Palma

Reis d'Orient a Palma

Aquest divendres el centre de Palma serà l'escenari de la tradicional Cavalcada dels Reis d'Orient 2018, inspirada en el món de la fantasia. Enguany comptarà amb 13 carrosses, 16 comparses i tres festejos reals que repartiran més de cinc tones de caramels. L'arribada dels Reis està prevista a les 18:00 h en el Moll Vell, a bord del vaixell d'època Rafael Verdera, on saludaran els nins i on estarà esperant la seva comitiva.

Itinerari de la Cavalcada de Reis

L’itinerari serà el mateix respecte a la Cavalcada de l’any passat. Així, la cavalcada discorrerà per: avinguda d’Antoni Maura, plaça de la Reina, passeig del Born, plaça Joan Carles I, carrer Unió, La Rambla, carrer del Bisbe Campins, carrer de Rubén Dario, passeig Mallorca, avinguda de Jaume III i la salutació de Ses Majestats des de la balconada del Casal Solleric, un format que es repeteix en relació a la de 2017. Aquesta salutació serà a les 20:30 h aproximadament.

¡HOLA! contacta amb nosaltres

C/ Josep Rover Motta, 14

Deixa'ns el teu missatge

El teu missatge ha estat enviat correctament. Gràcies per contactar amb nosaltres.

NOTICIES

04

mar

2018

PALMADONA 2018

ILSBA va interpretar la presentació de la cursa PALMADONA 2018.

19

gen

2018

III Jornada d'esport inclusiu

L'IME de l'Ajuntament de Palma i la Obra Social "la Caixa" han organitzat la Tercera Jornada d'Esport Inclusiu, que tindrà lloc al CaixaForum (Plaça de Weyler, 3) dia 19 de gener a les 10:30 h i en la qual intervindran especialistes en la matèria.

12

gen

2018

PREGONET SANT SEBASTIÀ 2018

17.30h – Cercavila del Drac de na Coca amb Batucada: Plaça de Cort <–>Plaça Major

18h – Pregonet escrit i contat per na Caterina Valriu. Ball dels Capgrossos creat per l'Escola de Música i Danses de Mallorca amb la col·laboració de l’Estol de Geganters, Sonadors i Balladors de Mallorca. Despertada del Drac de na Coca i Ballada final dels Capgrossos amb el públic.

ILSBA interpretarà el pregonet a la Llengua de Signes.

05

gen

2018

Reis d'Orient a Palma

Els Reis d'Orient saludaran tots els nins i les nines de Palma des de la balconada del Casal Solleric